Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
  • Πρόσφατα άρθρα
  • M2-PK. Νέα Εξέταση για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
    Ημερομηνία: 09-03-2017
    Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
    "Αν η εξέταση M2-PK είναι αρνητική τότε δεν χρειάζεται περεταίρω έλεγχος με κολονοσκόπηση" O καρκίνος του παχέος εντέρου είναι μία από τις πιο συχνές μορφές...
  • Εντερικό Μικροβίωμα και Νόσος Alzheimer
    Ημερομηνία: 08-03-2017
    Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
    Τα βακτήρια του εντέρου μπορεί να παίζουν ρόλο στη νόσο του ALZHEIMER Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Lund στη Σουηδία έδειξε ότι τα εντερικά βακτήρια μπορεί να...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Τροφική Δυσανεξία, TrophoScan 300



Το TrophoScan 300 της Διαγνωστικής Αθηνών, περιλαμβάνει τον έλεγχο για την ανίχνευση των IgG αντισωμάτων στον ορό του αίματος, έναντι 277 διαφορετικών τροφίμων & 10 διαφορετικών προσθέτων τροφίμων, δυνητικά υπεύθυνων για την εμφάνιση τροφικής δυσανεξίας – υπερευαισθησίας. Ο εργαστηριακός έλεγχος πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ELISA.

 

Κρέατα

Χοιρινό, Μοσχάρι, Κοτόπουλο, Γαλοπούλα, Αρνί, Κατσίκι, Πάπια, Αγριογούρουνο, Στρουθοκάμηλος, Ελάφι, Συκώτι Μοσχαρίσιο

Αυγά / Γαλακτοκομικά

Γάλα Αγελάδας, Γάλα Κατσικίσιο, Γάλα Πρόβειο, Κρόκος Αυγού, Ασπράδι Αυγού, Αυγό Ολόκληρο, Αυγό Ορτυκιού, Τυρί Parmesan, Τυρί Roquefort, Τυρί Gouda, Τυρί Emmental, Τυρί Φέτα, Τυρί Γραβιέρα, Τυρί Gorgonzola, Τυρί Cheddar, Τυρί Camembert, Τυρί Χαλούμι, Τυρί Edam

Δημητριακά

Σιτάρι, Καλαμπόκι, Ρύζι, Βρώμη, Σιτάρι σκληρό, Φαγόπυρο, Σίκαλη, Κριθάρι, Γλουτένη, Κεχρί, Άγριο ρύζι, Κινόα (Λευκή)

Ξηροί Καρποί

Φιστίκι Αράπικο, Αμύγδαλο, Καρύδι, Καρύδα, Φουντούκι, Μακαντάμια, Κάσιους, Ηλιόσπορος, Κολοκυθόσπορος, Φιστίκι Αιγίνης, Σουσάμι, Κουκουνάρι, Βραζιλιάνικο Καρύδι, Λιναρόσπορος, Παπαρουνόσπορος, Σουσάμι Μαύρο (Μαυροσούσαμο, Μαυροκούκι), Σταφίδα Σουλτανίνα, Κάστανο

Λαχανικά

Πατάτα, Καρότο, Κρεμμύδι (Βολβός), Αγγούρι, Ντομάτα, Παντζάρι, Άνηθος, Ρόκα, Μαϊντανός, Σέλινο, Σπανάκι, Μπρόκολο, Κόκκινη Πιπεριά, Κολοκύθα, Λάχανο Άσπρο, Μελιτζάνα, Κολοκυθάκι, Ελιά Πράσινη, Φασολάκια Πράσινα, Σκόρδο, Κουνουπίδι, Αρακάς, Μαρούλι, Αντίβ (Αντίδι), Φινόκιο (Μαραθόριζα), Σταμναγκάθι, Αγγινάρα, Ραπανάκι, Κάπαρη, Αμπελοφάσολα, Σπαράγγι, Γλυκοπατάτα, Μπαμπού Βλαστός, Μαρούλι Iceberg, Πράσο, Ραντίτσιο, Βλήτο, Λάχανο Κινέζικο, Ραδίκι, Λάχανο Κόκκινο, Σέσκουλο, Αλμύρα, Αντράκλα, Σαλάτα Σγουρή Πράσινη, Αβοκάντο, Λαχανάκι Βρυξελλών, Σχοινόπρασο, Κρεμμύδι (Βλαστός), Πράσινη Πιπεριά, Ελιά Μαύρη, Πιπεριά τσίλι καγιέν, Λεμονόχορτο, Ρέβα, Λυκοτρίβολο (Βαλεριάνα Σαλάτα), Κρίταμο, Αμπελόφυλλα, Μελιτζάνα Άσπρη, Πιπεριά χαλαπένιος, Κοινό Κάρδαμο (Λεπίδιο), Νεροκάρδαμο, Σελινόριζα, Σέλερι (Βλαστός)

Μπαχαρικά / Βότανα

Κύμινο, Μοσχοκάρυδο, Μαύρο Πιπέρι, Πάπρικα Γλυκιά, Κανέλα, Γαρίφαλο, Τσάι Βουνού, Βασιλικός, Δυόσμος, Ρίγανη, Θυμάρι, Άσπρο Πιπέρι, Μπαχάρι, Κολλίανδρος, Πιπερόριζα (Τζίντζερ), Κάρυ, Δάφνη, Δενδρολίβανος, Μαντζουράνα, Φασκόμηλο, Ροζ Πιπέρι, Μαχλέπι, Χαμομήλι, Τσάι Μαύρο, Τσάι Πράσινο, Τσουκνίδα, Τίλιο, Λουΐζα, Κουρκουμάς, Θρούμπι, Εστραγκόν, Γλυκόριζα, Φύλλα Αιγύπτου, Μάραθος, Γλυκάνισο, Μαστίχα, Σουμάκ, Κρόκος Κοζάνης, Κάρδαμο (Κακουλέ), Δίκταμο, Ιβίσκος, Μελισσόχορτο, Ευκάλυπτος, Σαμπούκο (Κουφοξηλιά), Αγριάδα, Χαρούπι

Όσπρια

Φακή, Φασόλια Γίγαντες, Σόγια, Ρεβίθι, Φοσόλια Λευκά, Φασόλια Κόκκινα, Κουκιά, Φάβα, Φακή Κόκκινη

Θαλασσινά

Γαρίδα, Μύδι, Τόνος, Μπακαλιάρος Ατλαντικού, Γλώσσα, Μπαρμπούνι, Καλαμάρι, Σαρδέλα, Σολομός, Χταπόδι, Αθερίνα, Γαύρος (Αντσούγια), Σκουμπρί, Ερυθρός Τόνος (Τονολακέρδα), Ρέγγα, Καβούρι, Αστακός, Σουπιά, Ταραμάς (Αυγά Βακαλάου), Πέστροφα, Χέλι, Χαβιάρι Κυκλόπτερου (Μαύρο), Ξιφίας, Σφυρίδα, Φαγκρί, Μπρικ Σολομού, Πέρκα (Νείλου), Σαργός, Κοκκινόψαρο, Μαρίδα, Κολιός, Κουτσομούρα, Κέφαλος, Γόπα, Τσιπούρα

Φρούτα

Μήλο, Πορτοκάλι, Μπανάνα, Μανταρίνι, Ακτινίδιο, Αχλάδι, Λεμόνι, Φράουλα, Ανανάς, Σταφύλι, Πεπόνι, Ρόδι, Χουρμάς Βασιλικός, Μάνγκο, Γκρεϊπφρουτ (Κίτρινο), Νεκταρίνι, Κορόμηλο, Ροδάκινο, Βανίλια Φρούτο, Λάϊμ, Κεράσι, Λωτός, Μούσμουλο, Βερίκοκο, Καρπούζι, Σύκο, Δαμάσκηνο, Παπάγια, Ιπποφαές, Μύρτιλο, Σμέουρο (Φραμπουάζ), Φραγκοστάφυλο Μαύρο, Κυδώνι, Φραγκοστάφυλο Κόκκινο, Μαύρο Μούρο, Φρούτο του Πάθους, Λαγοκέρασο, Κράνμπερι, Γκότζι μπέρι, Βύσσινο, Πεπίνο, Φρούτο του Δράκου (Πιταχάγια), Καραμπόλα, Μελάνο, Κουμκουάτ, Κίτρινο Δαμάσκηνο, Κίτρο, Γκουαρανά, Λίτσι, Φραγκόσυκο

Μανιτάρια / Ζύμες

Μανιτάρι, Μαγιά Αρτοποιίας, Μανιτάρι Πλευρώτους, Βασιλομανίταρο, Κανθαρέλλα, Μαύρη Τρομπέτα, Λεντινούλα

Γλυκαντικά

Μέλι, Ζάχαρη (Καλαμοσάκχαρο), Σιρόπι Σφενδάμου, Αγαύη

Διάφορα

Μουστάρδα, Κακάο, Καφές

Πρόσθετα Τροφίμων

Άγαρ (E406), Βενζοϊκό Οξύ (Ε211), Σορβικό Οξύ (Ε200), Καραγενάνη (Ε407), Κόμμι Γκουάρ (Ε412), Πηκτίνη (Ε440), Τραγακάνθινο Κόμμι (Ε413), Κόμμι Ξανθάνης (E415), Λεκιθίνη (E322), Ασπαρτάμη (E951)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 7777654 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |