Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
 • Πρόσφατα άρθρα
 • Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας
  Ημερομηνία: 28-07-2017
  Κατηγορία: Διάφορα
  Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου θα είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07.30 μέχρι και τις 15.30. Η Διαγνωστική Αθηνών θα παραμείνει κλειστά την εβδομάδα 14...
 • Εντερικό Μικροβίωμα και EnteroScan
  Ημερομηνία: 13-07-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  Προκειμένου να μπορούμε να συνεννοηθούμε μιλώντας για το Εντερικό Μικροβίωμα, θα πρέπει αρχικά να συμφωνήσουμε σε κάποιους ορισμούς: Μικροβιοκοινότητα...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Προφίλ
Προφίλ
Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του Μικροβιολογικού και Ερευνητικού Εργαστηρίου Διαγνωστική Αθηνών. Σκοπός της δημιουργίας της είναι, αφενός η ενημέρωση του επισκέπτη γύρω από θέματα που σχετίζονται με την υγεία του στοχεύοντας σε ένα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας ζωής, και αφετέρου η υπογράμμιση της σημασίας που έχει ο παράγων πρόληψη στην ανθρώπινη ζωή. Η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση όλων των νοσημάτων οδηγεί στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους.

Στις σελίδες που ακολουθούν, θα βρείτε στοιχεία για το εργαστήριο, την ευρύτατη γκάμα εξετάσεων που πραγματοποιούνται σε αυτό, άρθρα για θέματα υγείας γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τους συνδυασμούς εξετάσεων (Check Up) που έχουμε δημιουργήσει και οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των μέσων διάγνωσης αποτελούν έναν σημαντικό στόχο του διαγνωστικού μας κέντρου, αποσκοπώντας τελικά στην καλύτερη και αμεσότερη ιατρική κάλυψη των ασθενών μας.

Στο χώρο μας εφαρμόζονται εξατομικευμένες διαγνωστικές αναλύσεις προ-συμπτωματικού ελέγχου - Check Up, σύμφωνα με τις τρέχουσες κατευθυντήριες οδηγίες (Guidelines) των σημαντικότερων ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθηση ευθύνης και υπερηφάνειας στην εργασία μας, όλοι εμείς, το προσωπικό του εργαστηρίου, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το κάθε δείγμα που αναλύουμε αντιπροσωπεύει μία ανθρώπινη ζωή.

 

Η Διαγνωστική Αθηνών ιδρύθηκε το 2007 από τον Ιατρό - Βιοπαθολόγο & Βιολόγο, Σιδερή Βασίλη, επιστημονικό συνεργάτη του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur. Δίνοντας έμφαση στην έρευνα και στην εργαστηριακή ιατρική υψηλού επιπέδου, το εργαστήριο εστιάστηκε από την ίδρυσή του σε διαγνωστικές εξετάσεις μεγάλης εξειδίκευσης και ερευνητικού προσανατολισμού.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις του εργαστηρίου βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Μεσογείων 6, Αμπελόκηποι. Τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, τα οποία υπόκεινται σε συντήρηση, έλεγχο και ρύθμιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και αξιοπιστία στις μετρήσεις μας.  

Ο κατάλληλος ειδικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το επιστημονικό υπόβαθρο, την εργαστηριακή εμπειρία αλλά και την διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, μας επιτρέπουν τη διενέργεια πολύ εξειδικευμένων εξετάσεων για ένα μεγάλο πεδίο της Ιατρικής επιστήμης. Στο διαδικτυακό μας τόπο θα βρείτε ένα σύστημα πληροφοριών για όλες αυτές τις εξετάσεις, κάποιες εκ των οποίων διενεργούνται αποκλειστικά στο εργαστήριό μας.

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |