Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
 • Πρόσφατα άρθρα
 • M2-PK. Νέα Εξέταση για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
  Ημερομηνία: 09-03-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  "Αν η εξέταση M2-PK είναι αρνητική τότε δεν χρειάζεται περεταίρω έλεγχος με κολονοσκόπηση" O καρκίνος του παχέος εντέρου είναι μία από τις πιο συχνές μορφές...
 • Εντερικό Μικροβίωμα και Νόσος Alzheimer
  Ημερομηνία: 08-03-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  Τα βακτήρια του εντέρου μπορεί να παίζουν ρόλο στη νόσο του ALZHEIMER Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Lund στη Σουηδία έδειξε ότι τα εντερικά βακτήρια μπορεί να...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών για Γυναίκες (F7)Ο έλεγχος των καρκινικών δεικτών για γυναίκες  απευθύνεται σε εκείνες που επιθυμούν έναν έλεγχο εξαιτίας ενός βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού ή απλώς για να μην ανησυχούν. Καλό θα είναι βέβαια, ο έλεγχος αυτός να συνοδεύεται από ένα πλήρες Check Up, δεδομένου ότι ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί με ποικιλία σημείων και συμπτωμάτων.

Προσοχή όμως: Τα επίπεδα των καρκινικών δεικτών από μόνα τους δεν μπορεί να αποτελούν απόδειξη ύπαρξης κακοήθους νοσήματος. Είναι απαραίτητη η κλινική εξέταση και ενδεχομένως και άλλες παρακλινικές εξετάσεις.

Οι περιοχές του σώματος που καλύπτονται περιλαμβάνουν την Ουροδόχο Κύστη, τον Εγκέφαλο, το Στήθος, το Παχύ Έντερο, το Ήπαρ, τους Πνεύμονες, τον Οισοφάγο, το Γαστρεντερικό Σύστημα, το Πάγκρεας, τις Ωοθήκες, τον Θυρεοειδή και το Στομάχι.

Ο Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών για Γυναίκες (F7) περιλαμβάνει τις εξετάσεις:

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 7777654 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |