Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
 • Πρόσφατα άρθρα
 • Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας
  Ημερομηνία: 28-07-2017
  Κατηγορία: Διάφορα
  Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου θα είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07.30 μέχρι και τις 15.30. Η Διαγνωστική Αθηνών θα παραμείνει κλειστά την εβδομάδα 14...
 • Εντερικό Μικροβίωμα και EnteroScan
  Ημερομηνία: 13-07-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  Προκειμένου να μπορούμε να συνεννοηθούμε μιλώντας για το Εντερικό Μικροβίωμα, θα πρέπει αρχικά να συμφωνήσουμε σε κάποιους ορισμούς: Μικροβιοκοινότητα...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Προληπτικός Έλεγχος Καρδιαγγειακού Συστήματος (K6)Ο έλεγχος του καρδιαγγειακού συστήματος απευθύνεται κυρίως σε εκείνα τα άτομα που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο για την εμφάνιση καρδιακής νόσου ή εμφράγματος, όπως π.χ. άτομα με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, υπέρβαρους, άτομα με καθιστική ζωή ή αγχώδη τρόπο ζωής, υπερτασικούς, διαβητικούς ή απλώς για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίζουν τους πιθανούς κρυμμένους κινδύνους που απειλούν την υγεία τους.

Θα πρέπει εντούτοις να διευκρινισθεί ότι παρόλο που τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα είναι σημαντικός προγνωστικός παράγοντας για την ανάπτυξη καρδιαγγειακής νόσου, στο 30% των περιπτώσεων καρδιαγγειακών νοσημάτων, τα επίπεδα χοληστερόλης είναι εντός φυσιολογικών ορίων.

Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για την κατασκευή πρωτεϊνών και την ομοιόσταση των ιστών. Όμως αυξημένα επίπεδα της ομοκυστεΐνης στον ορό μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, ορισμένων καρδιολογικών νοσημάτων καθώς και περιφερικής αγγειοπάθειας.

 

Ο Προληπτικός Έλεγχος Καρδιαγγειακού Συστήματος (K6) περιλαμβάνει τις εξετάσεις:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 7777654 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |