Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
 • Πρόσφατα άρθρα
 • Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας
  Ημερομηνία: 28-07-2017
  Κατηγορία: Διάφορα
  Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου θα είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07.30 μέχρι και τις 15.30. Η Διαγνωστική Αθηνών θα παραμείνει κλειστά την εβδομάδα 14...
 • Εντερικό Μικροβίωμα και EnteroScan
  Ημερομηνία: 13-07-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  Προκειμένου να μπορούμε να συνεννοηθούμε μιλώντας για το Εντερικό Μικροβίωμα, θα πρέπει αρχικά να συμφωνήσουμε σε κάποιους ορισμούς: Μικροβιοκοινότητα...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών για Γυναίκες (F7)Ο έλεγχος των καρκινικών δεικτών για γυναίκες  απευθύνεται σε εκείνες που επιθυμούν έναν έλεγχο εξαιτίας ενός βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού ή απλώς για να μην ανησυχούν. Καλό θα είναι βέβαια, ο έλεγχος αυτός να συνοδεύεται από ένα πλήρες Check Up, δεδομένου ότι ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί με ποικιλία σημείων και συμπτωμάτων.

Προσοχή όμως: Τα επίπεδα των καρκινικών δεικτών από μόνα τους δεν μπορεί να αποτελούν απόδειξη ύπαρξης κακοήθους νοσήματος. Είναι απαραίτητη η κλινική εξέταση και ενδεχομένως και άλλες παρακλινικές εξετάσεις.

Οι περιοχές του σώματος που καλύπτονται περιλαμβάνουν την Ουροδόχο Κύστη, τον Εγκέφαλο, το Στήθος, το Παχύ Έντερο, το Ήπαρ, τους Πνεύμονες, τον Οισοφάγο, το Γαστρεντερικό Σύστημα, το Πάγκρεας, τις Ωοθήκες, τον Θυρεοειδή και το Στομάχι.

Ο Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών για Γυναίκες (F7) περιλαμβάνει τις εξετάσεις:

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 7777654 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |