Εξετάσεις Α - Ω
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
0 - 9
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A - Z
Αναζήτηση
 
 
 • Πρόσφατα άρθρα
 • M2-PK. Νέα Εξέταση για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
  Ημερομηνία: 09-03-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  "Αν η εξέταση M2-PK είναι αρνητική τότε δεν χρειάζεται περεταίρω έλεγχος με κολονοσκόπηση" O καρκίνος του παχέος εντέρου είναι μία από τις πιο συχνές μορφές...
 • Εντερικό Μικροβίωμα και Νόσος Alzheimer
  Ημερομηνία: 08-03-2017
  Κατηγορία: Εντερικό Μικροβίωμα
  Τα βακτήρια του εντέρου μπορεί να παίζουν ρόλο στη νόσο του ALZHEIMER Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Lund στη Σουηδία έδειξε ότι τα εντερικά βακτήρια μπορεί να...
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
 
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
Έλεγχος Γυναικείας Υπογονιμότητας & Αμμηνόρροιας (F9)Αμηνόρροια είναι η απουσία εμμήνου ρύσεως. Σε κορίτσια πριν την εφηβεία, σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού καθώς και κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, η αμηνόρροια είναι αναμενόμενη και φυσιολογική (Φυσιολογική Αμηνόρροια).

Ως πρωτοπαθής αμηνόρροια χαρακτηρίζεται η κατάσταση μη εμφάνισης εμμήνου ρύσεως και θεωρείται μη φυσιολογική εάν το κορίτσι δεν εμφανίζει έμμηνο ρύση και ανάπτυξη των δευτερογενών χαρακτήρων του φύλου ως την ηλικία των 14 ετών ή εάν έχει φυσιολογική ανάπτυξη των δευτερογενών χαρακτήρων του φύλου και μη εμφάνιση εμμήνου ρύσεως μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Ως δευτεροπαθής αμηνόρροια χαρακτηρίζεται η απουσία εμμήνου ρύσεως για έξι συνεχόμενους μήνες σε γυναίκα που προηγουμένως είχε φυσιολογικούς κύκλους (εκτός των περιόδων Φυσιολογικής Αμηνόρροιας).

Ποσοστό 10-20% των γυναικών με προβλήματα υπογονιμότητας εμφανίζουν αμηνόρροια ενώ εμφανίζεται συχνά (μέχρι και 50%) σε αθλήτριες μεγάλων αποστάσεων (υψηλού επιπέδου αθλήτριες  που τρέχουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την εβδομάδα).

 

Ο Έλεγχος Γυναικείας Υπογονιμότητας / Αμηνόρροιας (F9) περιλαμβάνει τις εξετάσεις:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 7777654 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 

 
 
TOP
 
Τελευταία ενημέρωση:12-11-2016
 
copyright © 2010 - 2016 - athenslab.gr
| |