URL path: Αρχική σελίδα // Blog // Ανακοινώσεις Εργαστηρίου // Εξωτερικός Ποιοτικός Έλεγχος
Blog
Ανακοινώσεις Εργαστηρίου

Εξωτερικός Ποιοτικός Έλεγχος

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το εργαστήριό μας υπέβαλε επιτυχώς τον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο για τις διαγνωστικές εξετάσεις Παγκρεατική Ελαστάση και Καλπροτεκτίνη Κοπράνων και πέρασε με άριστα τις αυστηρές κρίσεις και προδιαγραφές ποιότητας που τίθενται από τον Γερμανικό οργανισμό INSTAND.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσήλωσης μας στην υψηλή ποιότητα και την αρτιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία, την τεχνολογική υπεροχή και την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία, από το προσωπικό του εργαστηρίου μας έως τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Η συνεχής υποστήριξή σας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επίτευγμά μας.

Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να επιδιώκουμε την αρτιότερη απόκριση στις ανάγκες σας. Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχημένη παρουσία μας στον χώρο, και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Πιστοποίηση 2023-24

Share it