Εξετάσεις Ανδρολογίας SpermaScan®

Εξετάσεις Ανδρολογίας SpermaScan®

URL path: Αρχική σελίδα // Εξετάσεις Ανδρολογίας SpermaScan®

Οι εξετάσεις ανδρολογίας της Διαγνωστικής Αθηνών SpermaScan® περιλαμβάνουν μια εκτεταμένη σειρά εργαστηριακών αναλύσεων για τη διερεύνηση της ανδρικής γονιμότητας.

Η Διαγνωστική Αθηνών αποτελεί ένα από τα καλύτερα οργανωμένα, ανεξάρτητα, ιατρικά εργαστήρια για τη διερεύνηση της ανδρικής υπογονιμότητας ενώ αρκετές από τις εξειδικευμένες εργαστηριακές αναλύσεις της ομάδας, είναι διαθέσιμες και σε ασθενείς εκτός Αθηνών.

Η Διαγνωστική Αθηνών παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την ακριβή διάγνωση της ανδρικής υπογονιμότητας. Όντας ένα κλινικό διαγνωστικό εργαστήριο είναι σε θέση να παρέχει το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων που απαιτούνται, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η ανδρική υπογονιμότητα. Έτσι, εκτός από το πλήρες σπερμοδιάγραμμα, τον ορμονολογικό έλεγχο, τις καλλιέργειες του σπέρματος, την ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών με μοριακό έλεγχο, τις βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις στο σπέρμα, τις εξετάσεις γενετικής (καρυότυπος, μικροελλείψεις χρωμοσώματος Υ, έλεγχος κυστικής ίνωσης), το εργαστήριο μπορεί και παρέχει εξειδικευμένες εξετάσεις ανδρολογίας όπως η βιωσιμότητα των σπερματοζωαρίων, η εξέταση της υποοσμωτικής διόγκωσης των σπερματοζωαρίων, ο κατακερματισμός του DNA, ο προσδιορισμός των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και η μέτρηση της ολικής αντιοξειδωτικής κατάστασης του σπέρματος.

Βρείτε την εξέταση που θέλετε να κάνετε, εύκολα!

Επιλέξτε την εξέταση ανδρολογίας που σας ενδιαφέρει, μέσα από το ολοκληρωμένο σύστημα εξετάσεων που προσφέρουμε.

  • Αναζήτηση Εξετάσεων Α-Ω

    Βρείτε την εξέταση που ψάχνετε, με βάση το αρχικό της γράμμα. Αφού επιλέξετε το γράμμα, εμφανίζονται όλες οι εξετάσεις ανδρολογίας που ξεκινούν με το γράμμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει για να εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες.

Share it