Εξετάσεις Πρόληψης

URL path: Αρχική σελίδα // Εξετάσεις Πρόληψης

Η Λειτουργική Ιατρική είναι η εξατομικευμένη ιατρική που ασχολείται με την πρωτοπαθή πρόληψη και τα βαθύτερα αίτια και όχι με τα συμπτώματα των νοημάτων. Η αξιολόγηση της λειτουργίας των οργάνων και των συστημάτων αποτελεί τη βασική αρχή της Λειτουργικής Ιατρικής.

Οι Εξετάσεις Πρόληψης της Διαγνωστικής Αθηνών αποτελούν το πιο πολύτιμο εργαλείο της Λειτουργικής Ιατρικής στη διάγνωση των πραγματικών και βαθύτερων αιτιών εμφάνισης των νόσων, πριν την εκδήλωση κλινικών σημείων και συμπτωμάτων.

 • TrophoScan

  Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας

  Το TrophoScan® αποτελεί τον πιο έγκυρο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου της Τροφικής Δυσανεξίας, μετρώντας τα επίπεδα των ολικών IgG αντισωμάτων στο αίμα έναντι των δυνητικά αλλεργιογόνων τροφών.

 • EnteroScan

  Έλεγχος Εντερικού Μικροβιώματος

  Το EnteroScan® αποτελεί μια ομάδα εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που αναλύουν το εντερικό μικροβίωμα και τις λειτουργίες του.

 • DetoxScan

  Έλεγχος Οξειδωτικού Στρες

  Το DetoxScan® περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο του οξειδωτικού στρες και της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού.

 • NutriScan

  Έλεγχος Βιταμινών & Μικροθρεπτικών

  Το NutriScan® περιλαμβάνει εξετάσεις για τον έλεγχο των Μικρο- και Μακροθρεπτικών στοιχείων του οργανισμού καθώς και την ανάλυση των οργανικών οξέων στα ούρα (MetaBolomiX™).

 • CardioScan

  Έλεγχος Καρδιαγγειακού Συστήματος

  Το CardioScan® αποτελείται από εργαστηριακές εξετάσεις που ελέγχουν πολλούς παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων.

 • HormoneScan

  Έλεγχος Ορμονών

  Το HormoneScan® περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο των ορμονών και των ενδοκρινών αδένων σε άνδρες και σε γυναίκες.

 • ImmuneScan

  Έλεγχος Ανοσοποιητικού Συστήματος

  Το ImmuneScan® περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο πολλών λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος, της φυσικής και της επίκτητης, της χυμικής και της κυτταρικής ανοσίας.

 • Metals & Traces

  Έλεγχος Βαρέων Μετάλλων

  Η ομάδα Metal & Traces περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο των βαρέων μετάλλων σε όλα τα βιολογικά υλικά του οργανισμού.

 • NeuroScan

  Έλεγχος Νευρικού Συστήματος

  Το NeuroScan® αποτελείται από εργαστηριακές εξετάσεις για τoν έλεγχο των νευροδιαβιβαστών και άλλων παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία νευρικού συστήματος.

 • Acid / Base Balance

  Έλεγχος Οξεοβασικής Ισορροπίας

  Το Acid / Base Balance περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο της οξεοβασικής ισορροπίας ολόκληρου του οργανισμού.

Βρείτε την εξέταση που θέλετε να κάνετε, εύκολα!

Επιλέξτε μια από τις 3 καινοτόμες μεθόδους αναζήτησης εξετάσεων πρόληψης που έχουμε δημιουργήσει, προκειμένου να βρείτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει.

 • Αναζήτηση Εξετάσεων Α-Ω

  Βρείτε την εξέταση που ψάχνετε, με βάση το αρχικό της γράμμα. Αφού επιλέξετε το γράμμα, εμφανίζονται όλες οι εξετάσεις πρόληψης που ξεκινούν με το γράμμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει για να εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες.

 • Αναζήτηση ανά Ομάδα

  Βρείτε την εξέταση που ψάχνετε, με βάση την ομάδα που ανήκει. Αφού επιλέξετε την ομάδα, εμφανίζονται όλες οι εξετάσεις πρόληψης της ομάδας επιλογής σας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει για να εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες.

 • Αναζήτηση ανά Σύμπτωμα

  Βρείτε την εξέταση που ψάχνετε, με βάση το σύμπτωμα ή την παθολογική κατάσταση που σας προβληματίζει. Αφού επιλέξετε το σύμπτωμα ή την κατάσταση, εμφανίζονται όλες οι ενδεικνυόμενες εξετάσεις πρόληψης. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει για να εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες.

Share it