URL path: Αρχική σελίδα // Blog // Ανακοινώσεις Εργαστηρίου // Η Διαγνωστική Αθηνών στην ημερίδα του Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού!
Blog
Ανακοινώσεις Εργαστηρίου

Η Διαγνωστική Αθηνών στην ημερίδα του Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού!

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε κάθε ιατρικό τομέα, η Διαγνωστική Αθηνών έκανε αισθητή την παρουσία της στην ημερίδα του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα.

Με θέμα “Οι εφαρμογές του Βελονισμού” ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας φιλοξένησε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η Διαγνωστική Αθηνών, το μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο αλλά και το 1ο εργαστήριο Λειτουργικής Ιατρικής στην Ελλάδα, παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα ημερίδα και ενημέρωσε το κοινό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Η ομάδα της Διαγνωστικής Αθηνών  με προεξάρχοντα τον ιδρυτή του εργαστηρίου μας, ιατρό-βιοπαθολόγο κύριο Βασίλη Σιδερή (δεύτερος από αριστερά)

Το θέμα που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας ήταν ο τρόπος που μπορούν να ενταχθούν οι εφαρμογές του βελονισμού στην καθημερινή ιατρική πράξη και στις διάφορες ειδικότητες, με δίωρη πρακτική επίδειξη (workshop) όλων των μεθόδων του βελονισμού (κλασσικός βελονισμός, ηλεκτροβελονισμος, βελονισμός και laser). Συντονιστές του προγράμματος ήταν η κυρία Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, Π. Πρόεδρος Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρικού Βελονισμού, ICMART – Πρόεδρος SAMAG, και ο κύριος Μιχάλης Ταραμπέ, Πλαστικός Χειρουργός, Αντιπρόεδρος SAMAG.

Η ομάδα της Διαγνωστικής Αθηνών με την πρόεδρο του SAMAG, κυρία Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

Η ομάδα της Διαγνωστικής Αθηνών με την πρόεδρο των Ιατρών Βελονιστών, κυρία Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

Αναζητώντας πάντα τις βέλτιστες πρακτικές για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, η Διαγνωστική Αθηνών ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοποριακές προληπτικές της εξετάσεις, το EnteroScan® και την εξέταση M2-PK για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Share it