URL path: Αρχική σελίδα // Blog // Ανακοινώσεις Εργαστηρίου // Οκτώβριος. Μήνας για την Οστεοπόρωση και την Εμμηνόπαυση
Blog
Ανακοινώσεις Εργαστηρίου

Οκτώβριος. Μήνας για την Οστεοπόρωση και την Εμμηνόπαυση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου), προσφέρουμε για όλο τον Οκτώβριο, ειδικές τιμές σε όλες τις γενικές και εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις που βοηθούν στην πρόληψη και διάγνωση της Οστεοπόρωσης.

Δωρεάν Συνεδρία

Για όλο τον Οκτώβριο, σε συνεργασία με την Μαρία Ρηγοπούλου, εξειδικευμένη στη Διατροφογενετική, Διατροφογενομική και την Οστεοπόρωση, προσφέρουμε μια δωρεάν συνεδρία, ώστε να ενημερωθείτε για τη σωστή διατροφή που συμβάλλει στην υγεία των οστών.

Κλείστε το δωρεάν ραντεβού σας εδώ: https://mrigopoulou.systeme.io/bookfreecallgreek

Σεμινάριο για την Οστεοπόρωση

22 Οκτωβρίου ώρα 19.00! Δωρεάν σεμινάριο για την οστεοπόρωση και τις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους διάγνωσης και παρακολούθησης της νόσου (στα ελληνικά), με την Μαρία Ρηγοπούλου. Δηλώστε Συμμετοχή https://mrigopoulou.systeme.io/seminarosteoathenslab

 

Βιογραφικό

Maria Rigopoulou – Nutrigenomics, Anti-aging & Bone Health Expert

MSc, DipION

Location: London & Surrey (UK) and Athens (Greece), Zoom (διαδικτυακές συνεδρίες)

Η Μαρία εξειδικεύεται στη Διατροφογενετική και Διατροφογενομική (Nutrigenetics & Nutrigenomics) και την Οστεοπόρωση εδώ και 15 χρόνια, εφαρμόζοντας πρακτικές λειτουργικής ιατρικής (Functional Medicine), κλινικής και ολιστικής διατροφολογίας και coaching, και προσαρμοσμένες μεθόδους Yoga.

Το προσωπικό της ταξίδι στο χώρο της υγείας άρχισε από μικρή ηλικία όταν λόγω αγχώδους διαταραχής και συνεχών αναπνευστικών και άλλων λοιμώξεων, άρχισε να ενδιαφέρεται και να ερευνά φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της.

Κομβικό σημείο στη ζωή της ήταν γύρω στα 30 όταν διαγνώστηκε με προχωρημένη οστεοπόρωση.

Από τότε και στο εξής, μελέτησε και σπούδασε σε βάθος τη σχέση μεταξύ χρόνιων ασθενειών, γενετικής, συναισθηματικής και ψυχικής υγείας και τώρα συνδυάζει αυτή τη γνώση και εμπειρία με ειδικά ατομικά και ομαδικά προγράμματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης της οστεοπόρωσης και anti-aging.

Συμμετέχει συχνά και ενεργά σε σύγχρονες έρευνες και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες υγείας.

Μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας και πραγματοποιεί κυρίως διαδικτυακές συνεδρίες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Share it